Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

Голова Новострілищанської ОТГ Галина Козяр підписала Меморандум щодо отримання земель державної власності у власність ОТГ

Дата: 26.02.2018 13:20
Кількість переглядів: 819

 08 лютого 2018 року голова Новострілищанської ОТГ Галина Козяр підписала меморандум з Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області щодо передачі земель сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаної територіальної громади. Меморандум – це декларація про наміри, а процедура передачі ділянок стартує після того, як рада ОТГ прийме на сесії рішення Про передачу земель державної власності у комунальну власність, а Головне управління Держгеокадастру в області отримає відповідне клопотання від селищної ради. Сьогодні у Новострілищанській ОТГ відбулась позачергова сесія селищної ради, під час якої депутати одноголосно проголосували за прийняття рішення. Отже, у Новострілищанській ОТГ офіційно стартує передача земель.

Нагадаємо, що згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України,  з 1 лютого розпочато процес передачі землі поза межами населених пунктів у власність об'єднаних територіальних громад. Державній службі з питань геодезії, картографії та кадастру доручено провести інвентаризацію таких земель з подальшою передачею земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність відповідних об'єднаних територіальних громад відповідно до статті 117 Земельного кодексу України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь