Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

У Новострілищанській громаді відкриють сучасну Публічну бібліотеку

Дата: 24.10.2018 18:05
Кількість переглядів: 1074

          Незабаром у Новострілищанській ОТГ  відкриють Публічну бібліотеку, яка стане інформаційним  центром об’єднаної громади.  Працюватиме вона у приміщенні колишньої Баковецької сільської ради, за адресою с. Баківці, вулиця Львівська, буд.9 і матиме філії у селах громади. Важливим також є те, що повз приміщення Публічної бібліотеки проходить траса Н-09 сполучення Львів – Івано-Франківськ, а тому кожен охочий, а не лише жителі ОТГ, зможуть побувати у бібліотеці та познайомитись з цікавинками Новострілищанського краю.

             Бібліотека буде розташована у сучасно оздобленому приміщенні із доступом до мережі інтернет, у ній буде частково оновлено книжковий фонд, переплачено безліч періодичних видань, створено інтернет-центр та різні тематичні кутки.  Основною функцією бібліотеки буде створення умов для реалізації прав громадян на вільний доступ до інформації, задоволення і формування їх бібліотечних, бібліографічних, інформаційних, культурно-освітніх і духовних потреб.

         «У Публічній бібліотеці будуть проводитись різні творчі гуртки, можна буде переглянути нові та цікаві фільми, або просто активно провести час. Відкриття Публічної бібліотеки – це важливий крок у розвитку Новострілищанської ОТГ» - зазначила заступник голови селищної ради Олена Ставяж.

          З селищного бюджету були виділені кошти та придбано матеріали для ремонтних робіт внутрішнього приміщення Публічної бібліотеки,  а самі роботи частково були організовані та виконані завдяки активним працівникам КЗ «Публічна бібліотека Новострілищанської ОТГ», під керівництвом директора Олександри Кухар. Ремонтні роботи також проводили працівники комунальної служби ОТГ. 

             "При виконанні ремонту у приміщенні бібліотеки комунальною службою ОТГ, ремонтні роботи виконували також хлопці "боржники аліментів", їм із бюджету ради проплачено зарплату за виконані роботи. Щиро дякуємо за виконану роботу Петру Телішевському та Роману Малецькому." - прокоментувала селищний голова Галина Козяр.

               

   «Будемо раді бачити у себе і підлітків, і людей похилого віку. Всіх, хто прагне дружити з книжкою, активно відпочивати та воліє до творчості», – сказала керівник Публічної бібліотеки Оклександра Кухар.

 

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь