Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

РОБІТЬ ДОБРО – І ВАМ ВОЗДАСТЬСЯ. У НОВОСТРІЛИЩАНСЬКІЙ ОТГ ПРИДБАЛИ КВАРТИРУ ДЛЯ ДИТИНИ, ПОЗБАВЛЕНОЇ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ

Дата: 18.01.2019 17:31
Кількість переглядів: 3132

Фото без опису

Напередодні Свята  Водохреща, здійснилась одна з найзаповітніших мрій юного жителя Новострілищанської ОТГ Нестора Вознюка – хлопець отримав квартиру.

 17 січня відбулося святкове вручення ключів. Ключі від квартири та документи на право власності  Нестору вручили секретар селищної ради  Наталія Кучер, начальник служби у справах дітей селищної ради Олена Ставяж, директор КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Новострілищанської селищної ради Микола Лаврись.

Квартира у місті Жидачів придбана на виконання Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Новострілищанській селищній раді на 2018-2020 роки» та Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівській області на 2018-2020 роки. Тобто квартиру придбали на умовах співфінансування області та громади. Ця квартира складається з однієї кімнати, житловою площею 19,3 кв.м., загальною площею 31,3 кв.м., з кухнею та комунальними вигодами. ЇЇ вартість –  280 000, 00  грн. (кошти обласного бюджету 168 000,0 грн.; кошти бюджету Новострілищанської громади 112 000,0 грн.).

 «Зараз вся Україна святкує Різдвяні свята, які є дуже важливими для всіх християн. Під час цього періоду треба завжди думати про добрі речі. Коли дитина має і тата, і маму, вона себе достатньо впевнено почуває. А коли діти не мають батьків і йдуть у доросле життя, то перед ними виникає дуже багато проблем. Завдання кожної громади – піклуватися  про дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. І сьогоднішня подія є цьому підтвердженням. Тож нехай в цьому домі панує злагода та добробут, а новий господар буде здоровим і щасливим у цій оселі»  - зазначила під час вручення ключів секретар ради Наталія Кучер.

Радості, миру і благополуччя новому власнику квартири  також побажали начальник Служби у справах дітей Олена Ставяж та директор Центру соціального обслуговування Микола Лаврись.

Фото без опису

Працівники ОТГ вручили Нестору ікону, як символ християнської віри, та подарунки, які неодмінно згодяться у господарстві.

 Новий власник житла, радіючи можливості жити у власній оселі, подякував гостям за наданий  старт для подальшого розвитку та нових звершень.

Фото без опису

Батьки-вихователі хлопця  п. Світлана та п. Андрій побажали молодому  господареві злагоди в новому помешканні та висловили слова вдячності ЛОСуСД (начальнику служби Володимиру Лису та заступнику Роману Хлопецькому), голові Новострілищанської ОТГ Галині Козяр, головному спеціалісту з питань соціального захисту селищної ради   Ользі Копичин, усьому депутатському корпусу Новострілищанської ОТГ і всім, хто долучився до цієї надзвичайно важливої та гарної справи.

Фото без опису

«Для нашої великої сім’ї це яскравий приклад людяності і милосердя, порядності та доброти» - зазначила п. Світлана мати-вихователька ДБСТ с. Володимирці.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь