Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

Свято на честь звитяги футбольної команди «Рух»

Дата: 01.02.2019 17:17
Кількість переглядів: 1080

26 січня у приміщенні Баківської філії Новострілищанського ліцею ім. М. Лебедя відбулась непересічна подія – нагородження гравців місцевої футбольної команди «Рух».

Футбольний сезон-2018 для дебютанта спортивних баталій виявився напрочуд вдалим. Новостворена команда зуміла очолити турнірну таблицю другої ліги першості Ходорівщини. Гравці команди під керівництвом свого тренера та менеджера Мирона Сеньківа продемонструвала злагоджену гру, незламність спортивного духу та волю до перемоги.

Щоб підтримати гравців ФК «Рух», подякувати їм за популяризацію здорового способу життя та гідне представлення Новострілищанської громади для учасників команди та усіх уболівальників організували святкове дійство. Оскільки святкування відбулося в час Різдвяних свят ведучі Іван Гузар та Тетяна Горін запропонували розпочати дійство колядою «Бог предвічний» у виконанні церковного хору с. Репехова (регент Юрій Галюка). З різдвяним вітанням та Божим благословенням для команди та усіх присутніх звернулися священики адміністратор парафій Положення ризи Пресвятої Богородиці с. Баківців, Різдва Христового с. Бертишева, Покрови Пресвятої Богородиці с. Репехова о. Андрій Соколовський та парох парафій Введення в Храм Пресвятої Діви Марії с. Квітневого, Стрітення ГНІХ с. Трибоківців .о. Анатолій Доманський.

Урочисту частину відкрили виконанням національного Гімну України. З привітальним словом від керівництва Новострілищанської ОТГ до присутніх звернувся заступник голови Ростислав Гапонюк, від федерації футболу Ходорівщину команду з такою визначною звитягою привітали голова федерації Роман Піпа та секретар федерації Ігор Маркевич.

Під гучні оплески та овації на сцену піднялись винуватці свята – гравці команди-переможниці разом із своїм капітаном Богданом Кіцерою. Команда нагороджена кубком, гравці – грамотами та медалями відповідного ґатунку, а також пам’ятною дошкою. Гравці команди подякували своєму наставнику Мирону Сеньківу та всім хто вболівав за ФК «Рух» впродовж усього футбольного сезону-2018 року.

Насичену концертну програму своїми виступами наповнили гості дійства учасники театру танцю «Ескада» Будинку офіцерів м. Львова (керівник Наталя Бондарчук), талановиті й неперевершені Оля Борачок та Мар’яна Гузар. У виконанні учасників вертепного дійства с. Трибоківців та о. Анатолія Доманського прозвучали колядки. Свої таланти подарували винуватцям свята й наймолодші учасники концерту Софійка Бачинська та Марко Бурда.

Під завісу свята тренер футбольної команди Мирон Сеньків від усього серця подякував усім хто впродовж року підтримував новостворену футбольну дружину, вірив у перемогу команди та всіляко сприяв розвитку спорту в громаді. Зокрема щирі слова подяки висловлені на адресу селищного голови Новострілищанської ОТГ Галини Козяр, депутатів місцевої ради за виділення коштів для придбання спортивної форми для команди. Також щирі слова подяки висловлені голові федерації Ходорівщини Романові Піпі, депутату Новострілищанської ОТГ Зеновію Змислому, завідувачу Баківської філії Новострілищанського ліцею ім. М. Лебедя Зеновію Комарницькому. Окрема подяка висловлена й Богданові Стадовичу за транспортне забезпечення команди під час виїзних матчів. Переможна хода ФК «Рух» не була б можливою без фінансової підтримки ТзОВ «Вінал-Агро», Люби Чмир, Люби Лаби, Миколи Репети, Мирона Сеньківа. У свою чергу свято на честь звитяги футбольної дружини не відбулося б без головних його організаторів працівників Палацу культури Новострілищанської ОТГ Ольги Цуприк, Богдани Бурди, а також Ольги Горін, тож їм теж щира вдячність.

Це грандіозне святкування та футбольних успіх команди «Рух» надовго залишиться в історії громади та спогадах її мешканців.

Оксана ФРАНКІВ.

Народний часопис жидачівський "Новий Час" 

Фото Іванни Кічери.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь