Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

Триває робота по підписанню декларацій із сімейними лікарями. А ви вже обрали сімейного лікаря?

Дата: 06.03.2019 14:51
Кількість переглядів: 900

Фото без описуТепер кожен українець може вибрати терапевта, педіатра, або сімейного лікаря у будь-якому медичному закладі, а гроші за ваше медичне обслуговування заплатить держава. Декларація про вибір лікаря пацієнтом  буде підставою для отримання лікарем коштів для обслуговування пацієнта. Законодавство дозволяє обирати лікаря кожному з членів сім’ї. Якщо сімейний лікар перебуває у відпустці, відрядженні або захворів, пацієнтів обслуговуватиме інший медик.

Фото без опису

Мешканці Новострілищанської об’єднаної територіальної громади активно обирають «своїх» сімейних лікарів і підписують з ними декларації на обслуговування. Декларацію з обраним лікарем уже підписали понад 1500  жителів (це близько 62,9 % від приписаного населення громади), і кожного дня ця цифра зростає.

Комунальне некомерційне підприємство «Новострілищанська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» (ЄДРПОУ 34815103) створене 01.07.2018 року  рішенням ХХІХ сесії VIII скликання № 785 від 11.04.2018 року.

31.01.2019 року амбулаторія отримала ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики (Наказ Міністерства охорони здоров'я України 31.01.2019 № 233; Реєстраційне досьє від 21.01.2019 № 10/2101-М).

Також наш медичний заклад, який надає первинну допомогу, підключений до системи «Електронне здоров’я» (e-Health), а усі сімейні лікарі зареєстровані в цій системі. З 01.07.2018 лікарі КНП «НАЗПСМ» активно підписують декларації з мешканцями

У лютому 2019 року амбулаторія уклала договір з НСЗУ та 01.03.2019 року  перейшла на нові механізми фінансування та новий порядок надання первинної медичної допомоги.

Для покращення наданню медичної допомоги сільському населенню збільшено кількість виїздів лікарів на ФАПи. Прийом лікарів на ФАПах проводиться згідно графіку.

КНП «НАЗПСМ»   надає первинну медичну допомогу пацієнтам з 08.00 год. до 20.00 год. щоденно (відповідно до графіку прийому лікарів). У вихідні дні, святкові та неробочі дні працює черговий кабінет з 09.00 до 16.00 год. на базі амбулаторії.

Профілактичні щеплення в амбулаторії проводяться дорослим та дітям з 9.00 год. до 14.00 год. щоденно, крім суботи та неділі. КНП «НАЗПСМ» забезпечена в достатній кількості  вакцинами.

Сімейні лікарі, які надають первинну медичну допомогу у КНП «Новострілищанська АЗПСМ»:

Івашко Леся Іванівна – сімейний лікар, закінчила Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, спеціальність педіатрія, у 2013 році отримала сертифікат спеціаліста лікар загальної практики – сімейної медицини, категорія вища, стаж 27 років; (підписання декларацій припинено)

Ружніцька Людмила Вацлавівна - сімейний лікар, закінчила Вінницький національний медичний університет імені Миколи Пирогова, у 2013 році отримала сертифікат спеціаліста лікар загальної практики - сімейної медицини, категорія вища, стаж 21 рік.

Слободянюк Надія Семенівна – сімейний лікар, закінчила Львівський національний державний медичний інститут, у 2006 році отримала сертифікат спеціаліста лікар загальної практики - сімейної медицини, категорія вища, стаж роботи 51 років.

Сімейні лікарі КНП «НАЗПСМ» запрошують пацієнтів, які ще не підписали декларацій, вибрати свого сімейного лікаря і прийти в амбулаторію для підписання декларацій.

Щоб обрати свого лікаря, потрібно: взяти паспорт, ідентифікаційний код та мобільний телефон і прийти до фахівця та підписати з ним декларацію. Для обрання лікаря дитині (педіатра) необхідно взяти ще свідоцтво про її народження. Дитину приводити необов’язково. Декларацію з лікарем в цьому випадку підписує один з батьків або інший законний представник дитини.

Фото без опису

Підписання декларацій не слід відкладати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь