Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

РЕАБІЛІТАЦІЯ УЧАСНИКІВ АТО В УМОВАХ САНАТОРНО-КУРОРТНОГО ЗАКЛАДУ

Дата: 18.03.2019 13:29
Кількість переглядів: 729

Фото без опису

Для кого?

Для учасників АТО, які після демобілізації офіційно працюють на підприємствах, установах та організаціях (є застрахованими особами в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування) самостійно або в супроводі чоловіка/дружини та неповнолітніх дітей!

    Дані особи мають право на медичну реабілітацію за рахунок коштів Фонду один раз після демобілізації за наявності відповідних медичних показань.

 

Ким надається ?

Фондом соціального страхування України (згідно постанови від 13.07.17р. № 39).

 

На підставі?

  • Висновку лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я про необхідність реабілітаційного лікування за профілем медико-психологічна реабілітація (порушення адаптації, розлади пов’язані із споживанням їжі, неорганічні розлади сну, соматоформні розлади, неврастенія) який видається при наявності;
  • Посвідчення учасника АТО;
  • Паспорта;
  • Облікової картки платника податків;
  • Свідоцтво про шлюб та свідоцтва про народження дітей (у випадку супроводу членів сім’ї);
  • Заява (заповнюється в присутності представника Фонду).

 

Де проводиться?

У відділеннях відновного лікування санаторно-курортного закладу (за вибором), перелік яких оприлюднений на веб-сайті Фонду соціального страхування (www.fssu.gov.ua → Діяльність Фонду → Медичні та соціальні послуги → Перелік санаторно-курортних….. )

 

Який порядок отримання?

На підставі вищезазначених документів Фонд надсилає обраному санаторно-курортному закладу заяву застрахованої особи для узгодження дати заїзду і уразі підтвердження  укладається трьохсторонній договір (між застрахованою особою, органом Фондом і санаторієм). Після завершення лікування Фонд перераховує санаторію кошти за фактично надані послуги з реабілітації (діагностичні та лікувальні послуги, послуги з харчування і проживання). Для членів сімї (чоловік/дружина та неповнолітні діти) Фонд оплачує харчування та проживання (без діагностичних та лікувальних процедур).

 

Важливо!

За час реабілітаційного лікування застрахованій особі видається листок непрацездатності за весь період реабілітації з урахування доїзду в санаторій та назад.

Тривалість лікування визначається та вказується у висновку лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я в максимальних межах до 24 днів.

 

Додаткова інформація (консультації) за телефонами: 31-8-91,277-70-79,      

067-960-60-30                        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь