Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

Відбувся публічний звіт голови Новострілищанської селищної об’єднаної територіальної громади Галини Козяр за 2018 рік

Дата: 18.03.2019 15:09
Кількість переглядів: 940

Фото без опису

12 березня 2019 року в актовому залі Новострілищанського ліцею ім. Миколи Лебедя відбувся публічний звіт голови Новострілищанської селищної об’єднаної територіальної громади Галини Козяр за 2018 рік. В заході взяли участь керівники структурних підрозділів селищної ради, установ та організацій громади, та громадськість. Під час заходу було презентовано інформацію про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти селищного бюджету.

Звітуючи про свою діяльність Галина Козяр подякував за співпрацю депутатському корпусу селищної ради, ініціативним громадянам, виконавчому комітету та апарату селищної ради, а також громаді за розуміння та підтримку.

Фото без опису«Дякую усім, хто залишив свої домівки та роботу і долучився до важливої події —  обговорення результатів роботи за 2018 рік та перспектив розвитку на 2019. Зрозуміло, що у плідній праці на розвиток громади легко не буває нікому. Тому прошу Вас з розумінням віднестися до всіх тих недоліків, які виникали інколи в нашій роботі, в цих умовах ми найбільше потребуємо і розраховуємо на розуміння та підтримку жителів нашої громади. Ми вдячні всім, хто критикуючи конструктивно розуміє та прагне підтримати.  Підбиваючи підсумки року, твердо кажу, що завдяки спільній командній роботі 2018-й був для Новострілищанської ОТГ успішним і результативним. У нас попереду ще багато планів, завдань, та можливостей, які дає нам децентралізація і реформа, тому нам спільно необхідно консолідувати зусилля всіх нас на вирішення проблем та розвиток Новострілищанської об’єднаної територіальної громади. Хочеться, щоб 2019 рік був роком миру та перемог, а ще достатку і добробуту. Нехай кожен з нас повірить у диво, зробить крок назустріч добрим справам, бажаю нам всім єдності, адже ми маємо разом йти до спільної мети» - зазначила під час звіту селищний голова Новострілищанської ОТГ Галина Козяр.

 

Звіт та презентацію можна переглянути за посиланням:

https://nstril-gromada.gov.ua/2018-15-05-17-18-03-2019/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь