Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

Олег Канівець провів зустріч з жителями Новострілищанської громади

Дата: 24.06.2019 13:03
Кількість переглядів: 1078

Фото без опису19-го червня кандидат у депутати до Верховної Ради України по одномандатному виборчому округу №126 (міста Стрий, Моршин, Стрийський та Жидачівський райони) Олег Канівець зустрівся з жителями Новострілищанської громади. Зустріч проходила у ліцеї ім. Миколи Лебедя.

Під час активного спілкування порушувалися питання розвитку громади. Найбільше людей турбували проблеми, пов’язані зі сферою охорони здоров’я та освітою. Олег Канівець добре знає про проблеми округу, оскільки був народним депутатом VII скликання (2012-2014 рр..) Його благодійний фонд «Добре серце» протягом останніх п’яти років надавав різного роду допомогу мешканцям округу. Зокрема, в межах Всеукраїнського проекту «Дивитися та бачити», благодійний фонд організовував приїзди до округу офтальмологів для діагностики та профілактики офтальмологічних захворювань незаможних літніх людей.

На зустрічі говорили також про придбання автомобіля для амбулаторії, зокрема, про автомобіль для перевезення осіб з інвалідністю. Олег Леонідович наголосив, що звернувся до Мінсоцполітики і до МОЗ з тим, щоб Новострілищанській громаді надали такий автомобіль. Адже раніше, відповідно до проекту, громадою в міністерство був поданий увесь необхідний пакет документів. Освітяни піднімали питання упорядкування документів щодо приміщення Баківської філії Новострілищанського ліцею ім. Миколи Лебедя (приміщення немає документів школи, але діти там вже вчаться). Окрім того, Олег Канівець пообіцяв долучитися до розробки інвестиційного проекту території Новострілищанської громади. Це, в свою чергу, допоможе залучити нових інвесторів і, відповідно, збільшити доходи громади.

«Мій мандат – це ваш мандат! Я готовий представляти інтереси громади на державному рівні», – наголосив Олег Канівець, зазначивши, що «вибори 21-го липня – це нова відправна точка для України».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь