Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

У Новострілищанській громаді відбудеться грандіозне свято для всієї родини – Фестиваль сім'ї «Щаслива родина – міцна громада та країна»

Дата: 21.08.2019 17:26
Кількість переглядів: 1213

31 серпня в селищі Нові Стрілища (Новострілищанська ОТГ, Львівська область) відбудеться грандіозне свято для всієї родини – Фестиваль сім'ї «Щаслива родина – міцна громада та країна». В рамках фестивалю на гостей чекатимуть ігрові та розважальні зони для дітей, атракціони, майстер-класи, фейс арт, фотозона, дитячі подарунки, аніматори для дітей, інформаційний майданчик "Лікар для кожної родини" та консультації сімейних фахівців, різні види активностей, частування. Крім цього, для малечі буде представлене циркове шоу, а також насичена святкова концертна програма. 

Фото без опису

Фестиваль сім'ї стане безпрецедентною подією в Новострілищанській громаді та на її околицях, адже до цього ще ніколи не проводились настільки масштабні свята, центром котрих є сім'я.

Основна ціль фестивалю - наголосити на важливості розвитку сімейних цінностей, а також підтримати сім*ї, які проживають у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та пропагувати сімейні форми влаштування дітей, об'єднавши державні інституції, бізнес, пресу та церкви навколо теми сім’ї.

Дітям з важких родин часто не вистачає тепла, — а одне із самих теплих, сонячних свят  - це свято сім*ї. Організатори ставлять за мету подарувати справжнє веселе свято дітям, які так обмежені в спілкуванні, допомогти дітям знайти свій будинок, родинне тепло та турботу — а це дуже важливо для їх соціальної адаптації.

«Програма Фестивалю буде насиченою та цікавою для дорослих і дітей. Організатори підготували багато розваг. Родзинкою Фестивалю сім'ї стануть виступи зіркових гостей зі своїми музичними програмами. Ми хочемо, щоб діти відчули себе частиною великого світу, де, безумовно, є місце для них!» - зазначила заступник голови оргкомітету, начальник Служби у справах дітей Новострілищанської селищної ради Олена Ставяж.

Крім цього, перед початком фестивалю відбудеться урочиста хода дітей, під час якої безліч дітей пройдуть з синьо-жовтим прапором, довжиною 20 метрів, від Церкви Успіння Пресвятої Богородиці смт. Нові Стрілища до головної сцени фестивалю, яка буде розміщена на стадіоні.

 «Ми просто хочемо подарувати людям свято, подарувати позитивні емоції. Людина щаслива тоді, коли має хороші, міцні і глибокі взаємини, адже це є найбільшою потребою кожної особистості. Тому ми хочемо піднімати авторитет сім’ї, авторитет батька, авторитет матері, допомагати, можливо десь просто ідеями щодо того, як люди можуть проводити час разом, як вони можуть вирішувати негаразди… а найголовніше – якщо є люди, у яких є бажання стати батьками, у них є велика можливість взяти під своє виховання дитину. Давайте разом допоможемо дітям стати ЩАСЛИВИМИ!», – наголосила голова Новострілищанської громади Галина Козяр.


Огранізатором Фестивалю сім'ї є Новострілищанська селищна об’єднана територіальна громада, за підтримки ПАФ «Кнісело», ТОВ «Дунапак-Україна» та інших підприємств.

Фото без опису

Фестиваль Сім'ї відбудеться 31 серпня, на стадіоні у смт. Нові Стрілища.
13:00 – Молебінь у церкві Успіння Пресвятої Богородиці смт. Нові Стрілища.

13.30 – урочиста хода дітей від церкви до головної сцени фестивалю.

14:00-23:00 – святкова концертна програма, за участі місцевої талановитої молоді, запрошених колективів та Зіркових гостей.

14:00-22:00 - ігрові та розважальні зони для дітей, атракціони, майстер-класи, фейс арт, фотозона, дитячі подарунки, аніматори для дітей, інформаційний майданчик «Лікар для кожної родини» та консультації сімейних фахівців, різні види активностей, частування.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь