Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

Допоможемо дітям стати ЩАСЛИВИМИ! У Новострілищанські громаді дітям придбали канцтовари

Дата: 30.09.2019 12:23
Кількість переглядів: 915

Приміщення Центру надання адміністративних послуг та Служби у справах дітей Новострілищанської селищної ради «заполонили» безліч канцтоварів.

Фото без описуУ рамках проведення фестивалю сім’ї «Щаслива родина – міцна громада та країна!», який відбувся 31 серпня у селищі Нові Стрілища Новострілищанської громади, вдалось для  дітей пільгових категорій придбати портфелі, термоси, пенали, зошити та інші канцтовари.

«Вдалось зібрати необхідну суму коштів для придбання канцтоварів, – каже начальник Служби у справах дітей Олена Став’яж,  – хоч і економічна ситуація у країні непроста, та люди все одно пожертвували і кошти для організації фестивалю, і для закупівлі канцтоварів, дехто просто приносив канцтовари в селищну раду… і ми їм дуже вдячні. Адже завдяки небайдужим людям  та підтримці селищного голови Новострілищанської громади Галини Козяр вдалось зробити добру справу».

Незабаром всі придбані канцтовари будуть передані дітям. Також, Служба у справах дітей Новострілищанської селищної ради передбачає обстеження житлово-побутових умов проживання дітей у сім'ях, які опинились у складних життєвих обставинах та вжиття заходів щодо надання дітям з цих сімей допомоги в підготовці до навчального року та осінньо-зимового сезону.

«Спільними зусиллями допоможемо підготуватися до навчального року дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах, виховуються у сім'ях опікунів тощо. Сподіваємось, що ці подарунки стануть приємним сюрпризом для діток під час навчального року» - наголосила селищний голова Галина Козяр.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Висловлюємо слова вдячності благодійникам та усім небайдужим, хто долучився до акції. Завдяки вашій допомозі Допоможемо дітям стати ЩАСЛИВИМИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь