Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

Від соціального захисту населення залежить добробут громади

Дата: 04.10.2019 14:58
Кількість переглядів: 1968

Соціальний спокій у громаді  – одне з найважливіших завдань реформ, спрямованих на покращення життєвого рівня людей. Новострілищанська об’єднана територіальна громада, бере на себе відповідальність та переймає усі функції управління, в тому числі вирішення питань соціального захисту населення.

Серед  40 ОТГ з усієї країни Новострілищанська громада включена в пілотний проект та стала однією із 40 пілотних громад України щодо адміністрування соціального захисту.

З 1 жовтня цього року громада розпочне впровадження програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада», що передбачає сучасний електронний документообіг між управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації та Центром надання адміністративних послуг селищної ради. Такі дії мають на меті підвищити якість надання адміністративних послуг соціального характеру мешканцям ОТГ. Суб'єктами впровадження програмного комплексу в Новострілищанській ОТГ є відділ Центр надання адміністративних послуг Новострілищанської селищної ради, в штаті якого працює головний спеціаліст з питань соціального захисту населення Штойко Лілія Андріївна, яка і надаватиме адміністративні послуги соціального характеру.

З провадженням програмного комплексу Соціальна громада рівень надання соціальних та адміністративних послуг у громаді буде покращений.

Завдяки участі у Програмі в ОТГ впроваджуються моделі адміністрування надання послуг соціальної підтримки за принципом «єдиного вікна». Це дозволяє мешканцям населених пунктів нашої громади отримати адміністративні послуги соціального характеру без зайвого клопоту, за місцем проживання, та зекономити час, зусилля та кошти, адже раніше доводилося для збору та подачі документів неодноразово подорожувати до районного центру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь