Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

Відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 14.11.2019 13:51
Кількість переглядів: 1338

Комісія з питань захисту прав дитини селищної ради (ОТГ) працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення найкращих інтересів кожної дитини, яка зростає та виховується в сімейному оточенні, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист.

Фото без опису11 листопада 2019 року під головуванням секретаря селищної ради Наталії Кучер відбулося чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини при Новострілищанській селищній раді (ОТГ),  участь у якому взяли начальник служби у справах дітей Олена Став’яж, керуючий справами виконавчого комітету селищної ради Леся Семків, старший інспектор ювенальної превенції Жидачівського ВП Стрийського ВП ГУНП у Львівській обл., капітан поліції Ганна Блюсович, директор Новострілищанського ліцею ім. Миколи Лебедя Оксана Турчин, керівник КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Микола Лаврись, директор  КНП «НАЗПСМ» Марія Войтович.

На порядок денний було винесено питання щодо взяття дітей на облік як таких, що перебувають в складних життєвих обставинах; взяття під соціальний супровід КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Під час проведення засідання питання, які потребували свого вирішення, були детально обговорені, присутніми членами комісії ретельно вивчені всі наявні документи, по заявлених справах, та заслухано громадян, яких було запрошено для вирішення питань по суті.

За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та законних інтересів дітей.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь