Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

До Новострілищанської громади прибув новий сучасний автомобіль "швидкої допомоги"

Дата: 25.11.2019 21:08
Кількість переглядів: 2754

Сьогодні до Новострілищанської громади прибув новий сучасний автомобіль «швидкої допомоги». Авто отримано за ініціативи Президента України Володимира Зеленського, в якості допомоги від  фонду Ріната Ахметова, яке слугуватиме бригаді пункту екстреної медичної допомоги "Нові Стрілища" Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 

Фото без описуСучасний спецавтомобіль, обладнаний за останнім словом медичної техніки, відтепер рятуватиме життя жителів Новострілищанської громади та прилеглих територій. Автомобіль екстреної медичної допомоги класу «В» має змогу надавати долікарську допомоги ще в дорозі – він обладнаний дефібрилятором, портативною системою реанімації, кисневими апаратами тощо.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Новенький автомобіль екстреної медичної допомоги освятив отець Василь Прищ, до присутніх з вітальним словом звернувся в.о. генерального директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ярослав Дмитрович Пелипець та селищний голова Новострілищанської об'єднаної територіальної громади Галина Іванівна Козяр, яка в свою чергу вручила подяки в.о. генерального директору Центру та працівникам пункту ЕМД "Нові Стрілища" за високий професіоналізм, людяність, надійність, якісну організацію роботи пункту та надання належної екстреної медичної допомоги жителям Новострілищанської громади та прилеглих територій. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

"Завдяки цьому автомобілю, який обладнаний за найкращими європейськими стандартами, медики зможуть швидше реагувати і вже в дорозі до лікарні надавати медичну допомогу та рятувати життя людей" - прокоментувала селищний голова Галина Козяр.

Фото без опису

Сьогодні мешканці громади вперше почули радісні сирени новенького автомобіля. А особливу увагу привертали працівники ЕМД, у яких сьогодні був радісний настрій - працівники в очікуванні нових можливостей від нового обладнання та автомобіля. Разом з ними щиро  раділи також медичні працівники та лікарі КНП "НЗПСМ" та жителі Новострілищанської громади. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь