Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

У НОВОСТРІЛИЩАНСЬКІЙ ОТГ ПРАЦЮВАЛА РЕЗЕДЕНЦІЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Дата: 02.01.2020 16:59
Кількість переглядів: 654

Улюблене свято дітей – це свято Миколая Чудотворця. Офіційна  резиденція одного з найбільш улюблених українських святих працювала в НОВОСТРІЛИЩАНСЬКІЙ ОТГ з 16 по 20 грудня.

Фото без описуЕйфорія свята, чудес та віри у добро чекала на всіх, хто завітав до доброго Чудотворця. До зустрічі із малечею Миколай старанно готувався - традиційно у Чудотворця для  діток були приготовлені гарні та смачні гостинці, їх отримали з рук доброго дідуся усі маленькі гості.

Фото без опису

На аудієнцію до Св. Миколая завітало понад 600 діток, 250 з яких були дітки із малозабезпечених сімей, діти, які проживають у складних життєвих обставинах, діти-сироти, діти з інвалідністю, позбавлених батьківського піклування, діти учасників бойових дій. Всі вони отримали від Святого Миколая на згадку образок із молитвою до Св. Миколая, пакунок солодощів, світлину та гарний настрій. Чудотворець спілкувався із діточками - вислуховував їхні мрії та побажання, давав мудрі настанови.

Фото без описуФото без описуЗустрітись із Чудотворцем виявили бажання на диво багато діточок і не лише з території Новострілищанської громади, а й з м. Ходорова, Львова, Бібрки, сіл Грусятич, Ліщина, Дуліб, П’ятничан, Садок… і щодня географія бажаючих розширювалась. Діточки із великою відповідальністю готувалися до омріяної зустрічі із Святим Миколаєм та при спілкуванні приємно вразити Святого.

Фото без описуФото без описуОфіційна резиденція Святого Миколая працювала в адмінприміщенні Новострілищанської ОТГ. Всі дні Святому Миколаю допомагали організовувати дозвілля для діточок помічники-волонтери — Новострілищанської селищної ради та вчителі Новострілищанського ліцею ім. Миколи Лебедя. Поки одні діти спілкуються із Чудотворцем, інші виготовляти новорічні прикраси, розфарбовувати листівки та святкові замальовки, брали участь в майстер-класах тощо.

Фото без описуЗадум, що виник спонтанно й першочергово планувався для дітей з малозабезпечених родин, дітей які проживають у складних життєвих обставинах та для дітей-сиріт Новострілищанської ОТГ несподівано для самих організаторів переріс у справжнє свято, де панували радість, веселощі, здійснювались мрії, а дітки залишали Резиденцію чудотворця щасливі та усміхнені.

Фото без описуОрганізатори свята, а це Служба у справах дітей Новострілищанської селищної ради та Новострілищанська селищна об’єднана територіальна громада, голова громади Галина Козяр вдячні усім хто долучився до доброї справи та допоміг зробити ці дні незабутніми для кожної дитини, що завітала в гості до Святого Миколая. По особливому організатори радіють тому, що таки змогли подарувати щасливі емоції та хоч трішки розмалювати дитинство дітям статусних категорій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь