Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

Новострілищанська громада отримала спеціалізований автомобіль для перевезення людей з інвалідністю

Дата: 09.01.2020 16:03
Кількість переглядів: 2423

Новострілищанська об’єднана територіальна громада відтепер має новий автомобіль для перевезення дорослих та дітей з порушеннями опорно-рухового апарату.

Фото без опису

Автомобіль придбано за кошти з держбюджету через Фонд соціального захисту інвалідів та передано службі з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату «Соціальне таксі», утвореній на базі КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Новострілищанської селищної ради.

Фото без описуКлючі від спеціально обладнаного автомобіля для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату передано водію КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Новострілищанської селищної ради.

Фото без описуОсновною метою служби «соціальне таксі» - є розширення соціальних послуг, поліпшення якості життя громадян похилого віку та інвалідів.

Фото без описуАвтомобіль оснащено усім необхідним для перевезення людей з особливими потребами: автоматичним підйомником, кріпленням для візків, кондиціонером, обігрівачем, а також, додатковими місцями для супроводжуючих людину з особливими потребами.

Фото без описуСпеціальне авто призначене для транспортування двох людей у візках і трьох супроводжуючих. Авто укомплектоване пасажирським підйомником, що керується дистанційним пультом. Для зручності підйомник має перехідний місток.

«Cоціальне таксі – це велика перемога для Новострілищанської громади, адже люди з інвалідністю неодноразово зіштовхуються з проблемою пересування. Тепер зателефонувавши на єдиний номер, кожен  без виключення мешканець громади з інвалідністю зможе безкоштовно скористатись послугами соціального таксі", - зауважує селищний голова Галина Козяр.

Фото без описуУ Львівській області лише дві громади отримала такий автомобіль – і це наша громада та Мостиська міська рада!

Нагадаємо, що чин освячення соціального таксі буде здійснено священником церкви  Успіння Пресвятої Богородиці селища Нові Стрілища отцем Василем Прищем 11 січня о 12.00 годині. Запрошуємо мешканців громади та гостей відсвяткувати ще одну спільну перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь