Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

У НОВОСТРІЛИЩАНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛОСЬ ОСВЯЧЕННЯ АВТОМОБІЛЯ ДЛЯ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ЛЮДЕЙ НА ВІЗКАХ

Дата: 11.01.2020 15:58
Кількість переглядів: 1392

11 січня 2020 року  відбулася урочиста передача та освячення спеціалізованого автомобіля у Новострілищанській ОТГ.

Фото без описуФото без описуТранспортний засіб функціонуватиме на базі служби перевезень яка діятиме при Центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) селищної ради Новострілищанської ОТГ. Викликати соціальне таксі можна буде за попереднім записом. Автомобіль використовуватиметься для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату. Відтепер мешканці громади, які потребують додаткової турботи, зможуть безплатно скористатися автомобілем, щоб дістатися до медичних закладів та адміністративних будівель.

Фото без описуВ урочистостях з нагоди отримання нового спецавтомобіля взяли участь директор Львівського обласного відділу Фонду соціального захисту інвалідів Галина Мисаковець, селищний голова Новострілищанської ОТГ Галина Козяр, представник Департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Юлія Мельнікова, керівник УСЗН Жидачівської РДА Лідія Рагусевич, директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Жидачівської РДА Тетяна Карабін, директор Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новострілищанської селищної ради Микола Лаврись.

Фото без описуВідтак директор Львівського обласного відділу Фонду соціального захисту інвалідів Галина Мисаковець привітала громаду із ще однією важливою подією у сфері соціального обслуговування, зазначивши, що такий крок з боку держави є дуже важливим, адже люди з інвалідністю потребують особливої уваги. Усе це допомагає такій категорії людей соціалізуватися і відчути, що їхні проблеми небайдужі владі.

Фото без опису

Фото без описуЗа соціальне таксі голова Новострілищанськох ОТГ подякувала перш за все Президенту України Володимиру Зеленському, а також голові БФ «Добре серце» Олегу Канівцю та керівнику районного УСЗН Лідії Рагусевич за сприяння і підтримку.

«Я вдячна Богу, що ми змогли зреалізувати такий важливий проект. Відрадно, що наша громада одна з двох в Львівські області, хто отримав таку важливу соціальну допомогу від держави, адже тепер люди з обмеженими функціональними можливостями стануть мобільнішими. Наше завдання, як влади, зробити усе можливе, щоб соціальні послуги та соціальне обслуговування жителів нашої громади, які потребують підтримки і допомоги, стали доступнішими», – наголосила голова громади Галина Козяр.

Як працює соціальне таксі випробували особи з інвалідністю, які проживають у стаціонарному відділенні для постійного або тимчасового проживання смт. Нові Стрілища.

Фото без опису

Нагадаємо, Постановою Кабінету Міністрів України уряд започаткував соціальну ініціативу – придбання за кошти державного бюджету спеціалізованих автомобілів для перевезення людей на візках, так зване соціальне таксі. Новострілищанська громада одразу ж взялася подавати документи для  отримання автомобіля, відповідно до вимог Міністерства. І як результат -  Новострілищанська ОТГ одна з небагатьох, хто отримав спеціалізований автомобіль.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь