Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

У Новострілищанській громаді колядували

Дата: 11.01.2020 15:50
Кількість переглядів: 899

Різдво Христове – це одне з найбільших християнських свят радості і єднання людських душ. У цей день ми ніби заново народжуємося, залишаючи всі образи та негаразди в минулому.

Неможливо уявити Різдво без колядки. І лине гучна коляда по всій Україні, весь народ славить Христа, від малого до великого – всі радіють народженню Ісуса.

Фото без описуЗ різдвяною колядою, 10 січня до Служби у справах дітей ОТГ та Новострілищанської селищної ради завітали колядники – вихованці Родинного дому «Жива перлина» села Бортники. Продовжуючи багаторічні традиції українців, колядники виконували колядки та показали працівникам ради вертеп, бажали миру і злагоди, щастя, радості, усяких гараздів громаді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуТакож колядники завітали до Новострілищанського ліцею імені Миколи Лебедя де показали вчителям вертеп та щиро заколядували.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуДиректор ліцею Оксана Турчин щиро подякувала колядникам: «Дуже приємно у ці святкові дні отримати такий гарний пісенний подарунок від вас. Дякую за радість і задоволення, отриману від прекрасного співу». Начальник ССД Новострілищанської ОТГ Олена Став’яж також побажала колядникам гарного здоров’я, святкового настрою та миру в країні.

Фото без описуКерівництво громади висловлює щиру вдячність наставникам та вихованцям Родинного дому «Жива перлина» села Бортники, які намагаються у такий спосіб зберігати та примножувати наші українські традиції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь