Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

«Маланка гуляє – громаду вітає з Новим роком, з Василем»

Дата: 14.01.2020 16:09
Кількість переглядів: 1635

І знову шалений ритм сучасного життя вийшов на новий старт – ми дочекалися початку 2020 року, в який, незважаючи ні на що, ступаємо із вірою та надією на мир, злагоду, стабільність і процвітання. Озираючись на буремний рік, що минув, уже можна сміливо робити узагальнення та висновки на майбутнє, дякуючи долі за отриманий досвід – безцінний скарб, який збираємо протягом усього життя.

Новорічно - Різдвяні свята – це свята, сповнені добром та любов’ю, мріями і сподіваннями.

Саме такі відчуття подарувала Маланка голові та працівникам селищної ради,  і гостям громади, - поколядували та пощедрували.

Фото без описуВже кілька років поспіль адмінприміщення Новострілищанської селищної об’єднаної територіальної громади відвідує чарівна Маланка з села Ліщин, адресуючи всім щирі побажання, щедро зігріті добрим словом і гарними колядками та щедрівками.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуСвяткову програму, новорічний настрій та щорічну Маланку також показували працівникам ради та жителям громади працівники Палацу культури Новострілищанської ОТГ та дарували гарний настрій колядуючи, щедруючи, танцюючи. Всі, хто бачили веселе обрядове дійство, отримували задоволення, аматори дарували всім новорічно-різдвяний настрій, позитив і бажання розділити радість свята Старого нового року, Маланки, святого Василя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуМожна сміливо стверджувати – свято вдалося! Новострілищанська громада, здавалось, дихала щастям, за традицією багатьох поколінь, зустрічала радісно усіх охочих. Усі пройнялись святом Різдва, запальної Маланки, святом святого Василя. Тож чекаємо Маланку з Василем у наступному році, який, сподіваємось, принесе довгоочікуваний мир і буде багатий на дитячі посмішки та творчі злети.

Сподіваємось, що всі побажання були сказані в добрий час, і нашу об’єднану громаду та її людей чекатиме щедрий на добро рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь