Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

АМБУЛАТОРІЯ НОВОСТРІЛИЩАНСЬКОЇ ОТГ перейшла на особливий режим роботи

Дата: 18.03.2020 18:19
Кількість переглядів: 1301

КНП "Новострілищанська амбулаторія загальної практики - сімейної медицини" Новострілищанської ОТГ перейшла на особливий режим роботи. 
Планові обстеження скасовані до завершення карантину.

Через пандемію коронавірусу Covid-19 заклади охорони здоров'я Новострілищанської громади змінили режим роботи. Вони будуть приймати лише пацієнтів у невідкладних станах, повідомила директор КНП НАЗПСМ Марія Войтович.

За її словами, медики на карантин не ідуть, але змінили режим роботи. Усі планові обстеження, лікування відміняються до 3 квітня або до закінчення карантину. Лікарі амбулаторії та фельшера будуть приймати пацієнтів лише з невідкладними станами. Термінова медична допомога хворим буде надаватися у повному обсязі.

«Ми запровадили такі обмеження, щоб зменшити відвідування пацієнтів амбулаторії та ФАПів і не допустити поширення коронавірусу, щоб люди менше контактували один з одним», – каже Марія Войтович.

Тож якщо пацієнти захочуть прийти у амбулаторію поміряти тиск, на масаж, процедури тощо, їх не приймуть. Вони мусять зачекати.

"Коли хтось захоче планово відвідати стоматолога, то змушений буде відкласти візит на пізніше. А ось людину з гострим болем стоматолог прийме.  Якщо у людина відчуває гострий біль і вона не знає з чим це пов'язано, вона йде в амбулаторію, їй зроблять обстеження і з'ясують причину. Але обов'язково потрібно дотримуватись гігієни», – каже Марія Войтович.

Директор КНП "НАЗПСМ" запевняє що ніхто без медичної допомоги не залишиться. І радить тримати телефонний контакт з сімейними лікарями. Їхні контакти є у вас в деклараціях підписаних з вашим лікарем. Він завжди порадить, що робити у тих чи інших випадках, куди звертатися. Хто немає ще досі сімейного лікаря може зателефонувати в реєстратуру амбулаторії. Директор також зазначила, що у амбулаторії у вихідні та святкові дні працює черговий кабінет. Тож пацієнти Новострілищанської ОТГ мають можливість щодня проконсультуватися з фахівцями та отримати медичну допомогу.

Якщо у когось з пацієнтів підвищилася температура, є інші ознаки респіраторного захворювання, не треба нікуди самому їхати, а телефоном зв’язатися з сімейним  лікарем. Він оцінить ситуацію і порадить, що робити далі. 

Контактні телефони КНП "НАЗПСМ":

Директор Марія Войтович 0673901248,

Старша медична сестра Любов Боднар 0674284229.

Контактні телефони сімейних лікарів КНП «НАЗПСМ» можна отримати за телефоном 067 390 12 48, окрім цього такі дані зазначені у підписаних між сімейним лікарем та пацієнтом договорах.

Адреса: 81412, Львівська область, смт. Нові Стрілища, вул. Шевченка, буд 14

Телефони: 067 390 12 48
E-mail: novistrilyshcha.ambulatoriya@gmail.com

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь