Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

Служба у справах дітей Новострілищанської ОТГ придбала засоби гігієни, маски, дезінфекційні засоби та продуктові набори для сімей СЖО

Дата: 26.03.2020 18:58
Кількість переглядів: 1530

Фото без опису

Служба у справах дітей Новострілищанської ОТГ активізувала роботу зі здійснення заходів щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції серед осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах та надання допомоги таким категоріям у час надзвичайної ситуації. 

Новострілищанською ОТГ було закуплено засоби особистої гігієни та продуктові набори для сімей, які проживають у складних життєвих обставинах та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у сім'ях опікунів та піклувальників. Також дітям були придбані канцтовари, для корисного проведення карантинного режиму.

Фото без опису

Фото без опису

Незабаром всі придбані засоби гігієни, медичні маски, засоби дезінфекції, канцтовари та продукти харчування будуть передані дітям. Також, Служба у справах дітей Новострілищанської селищної ради передбачає обстеження житлово-побутових умов проживання дітей у сім'ях, які опинились у складних життєвих обставинах, медичний огляд на дому, сімейними лікарями, дітей СЖО та позбавлених батьківського піклування. 

«Оскільки є люди, які потребують особливої уваги у цей час, Новострілищанська ОТГ розглянула питання максимальної мобілізації зусиль і ресурсів для допомоги таким категоріям громадян. Ми активізували роботу зі здійснення заходів щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції серед сімей СЖО та статусних дітей»,- зазначила начальник ССД Олена Став'яж.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь