Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

У НОВОСТРІЛИЩАНСЬКІЙ ГРОМАДІ ОБСТЕЖИЛИ УМОВИ ПРОЖИВАННЯ ТА ЗАБЕЗПЕЧИЛИ ПРОДУКТОВИМИ НАБОРАМИ ДІТЕЙ, ЯКІ ПОВЕРНУЛИСЬ У СІМ'Ї З ЗАКЛАДІВ ІНТЕРНАТНОГО ТИПУ

Дата: 08.04.2020 16:34
Кількість переглядів: 1350

З метою здійснення контролю за умовами проживання та виховання дітей з особливими освітніми потребами та дітей із неблагонадійних родин, які внаслідок запровадження карантину в Україні були повернуті із закладів інституційного догляду та виховання дітей системи освіти та охорони здоров’я, Служба у справах дітей Новострілищанської селищної ради (ОТГ) здійснила візит та обстежила умови проживання та виховання дітей вищезазначених категорій, визначила спроможність кожної сім’ї забезпечити потреби дітей, насамперед їхню безпеку, та доставила кожній сім’ї безкоштовні продуктові набориТакож Служба у справах дітей відвідала сім'ї у яких виховуються діти-сироти.

Фото без описуМедична сестра КНП "Новострілищанська амбулаторія загальної практики сімейної медицини" Любов Боднар здійснила медичний огляд дітей, дітям також було зроблено температурний скринінг. Медичний працівник рекомендувала сім'ям уникати переохолодження та дотримуватися правил карантинного режиму.

Фото без описуФото без описуФото без опису

На територію Новострілищанської ОТГ повернулись 5 дітей із закладів інтернатного типу. 

Під час обстеження було встановлено, що діти мають належні умови проживання, забезпечені необхідним одягом, взуттям, продуктами харчування, місцями для підготовки уроків та відпочинку, дотримуються карантинного режиму.

Спеціалісти поспілкуватися з батьками та законними представниками, надали їм необхідні рекомендації та попередили про відповідальність за невиконання батьківських обов'язків та порушення правил карантину.

Фото без описуТакож сім'ям вищезазначених категорій було передано продуктові набори від Новострілищанської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь