Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

НЕЗАХИЩЕНІ ВЕРСТВИ НАСЕЛЕННЯ ЗАБЕЗПЕЧИЛИ ПРОДУКТОВИМИ НАБОРАМИ У НОВОСТРІЛИЩАНСЬКІЙ ОТГ

Дата: 08.04.2020 17:51
Кількість переглядів: 1451

Селищний голова Новострілищанської ОТГ Галина Козяр надала розпорядження про підтримку незахищених верств населення, які мешкають на території Новострілищанської селищної об'єднаної територіальної громади, в умовах оголошення карантину.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Продуктовi набори надали одиноким людям у віці понад 80 рокiв, громадянам похилого вiку, якi потребують догляду, а також громадянам з iнвалiднiстю, які проживають у складних життєвих обставинах.

Голова Новострілищанської об’єднаної територіальної громади Галина Козяр спільно з секретарем селищної ради Наталією Кучер та директором КУ "ЦСО" Миколою Лаврись особисто передали продуктові набори людям.

"До складу продуктового набору входять крупи, макарони, цукор, сіль, рослинне масло, лимони, печиво та чай. За декілька днів все розвезли по домівках. Наші підопічні радіють такій підтримці й щиро дякують за турботу про них." - зазначила Галина Козяр.

Зазначимо, це спільний проєкт Новострілищанської ОТГ та мережі продуктових магазинів «АТБ». Частину продуктових наборів закупила Новострілищанська селищна рада, а частину надали благодійну допомогу "АТБ".

Це чудовий приклад, коли представники бізнесу та влади стають соціально відповідальними і допомагають тим, хто в нинішніх умовах найбільше потребує підтримки.

Також повідомляємо, що в Новострілищанській ОТГ для людей, які потребують допомоги й яким немає до кого звернутися є телефони гарячої лінії (032) 39-69-130 та 0964054299.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь