Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

Відбулося чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 08.05.2020 17:23
Кількість переглядів: 1047

Забезпечення реалізації прав дитини на сімейне виховання та всебічний розвиток було головним у порядку денному комісії з питань захисту прав дитини при Новострілищанській селищній раді, яке відбулось під головуванням Кучер Наталії Степанівни, заступника голови комісії, секретаря селищної ради.

Фото без опису08.05.2020 року відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі селищної ради. На порядок денний комісії винесені наступні питання, а саме: розгляд питання про взяття під соціальний супровід сімей, які потребують спеціального контролю, взяття на облік дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах, батьки якої ухиляються від виконанням батьківських обов’язків, надання висновку про стан виховання, утримання і розвитку дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, надання висновку (повторно) про доцільність позбавлення батьківськи обов’язків та інші звернення, заяви громадян.

На розгляд комісії винесено дві справи, які ініціювала служба у справах дітей, про виконання батьками батьківських обовязків. Батькам винесено попередження за неналежне виконання батьківських обовязків.

Фото без описуВ обговоренні взяли участь члени комісії. З інформацією виступили начальник Служби у справах дітей Новострілищанської ОТГ Олена Став’яж, директор Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Микола Лаврись та директор НАЗПСМ Марія Войтович.

Директор ЦСО Микола Лаврись ознайомив присутніх про результати соціального супроводу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. У результаті. рішенням комісії прийнято перенести  дане питання на наступне засідання комісії та при потребі продовжити дії договорів або припинити дії договір з позитивним результатом роботи з сімєю.

«Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм. За будь-яких обставин інтереси та права дітей мають стояти на першому місці – підводячи підсумок засідання зазначила секретар комісії, начальник ССД Олена Став’яж.

Всі питання розглянуті, підготовлені матеріали опрацьовані членами комісії, заслухані заявники та запрошені особи. По всім питанням прийняті рішення в межах чинного законодавства з метою соціального та правового захисту дітей.

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ! ЯКЩО У ВАС ВИНИКЛИ ПИТАННЯ, ЯКІ СТОСУЮТЬСЯ ЗАХИСТУ ПРАВ ТА ІНТЕРЕСІВ ДІТЕЙ І ПОТРЕБУЮТЬ КОЛЕГІАЛЬНОГО ВИРІШЕННЯ, ПРОСИМО ЗВЕРТАТИСЬ ЗА АДРЕСОЮ: 81714, СМТ. НОВІ СТРІЛИЩА, ВУЛ. ШЕВЧЕНКА, 12.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь