Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

ДО УВАГИ ПІЛЬГОВИКІВ!

Дата: 02.07.2020 10:54
Кількість переглядів: 812

ДО УВАГИ ПІЛЬГОВИКІВ !

Фото без описуЗгідно з Постановою КМУ №373 від 17 квітня 2019  з  01 жовтня цього року Кабінетом Міністрів України введено у дію механізм надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, який передбачає паралельне функціонування двох систем надання пільг у грошовій формі –безготівкової і готівкової .
 Пільги у безготівковій формі призначені усім пільговикам в автоматичному режимі через Ощадбанк. Для цього АТ “Ощадбанк” веде  у відповідних автоматизованих системах обліку банку персоніфікований облік пільговиків та коштів, які надходитимуть на рахунок для виплати пільг, для кожного пільговика індивідуально. Щомісяця до 18 числа «Ощадбанк» здійснюватиме переказ коштів на надавачів комунальних послуг та надсилатиме одержувачу пільг СМС-повідомлення про стан розрахунків за послуги . Зазначену інформацію громадяни також можуть отримати на офіційному сайті банку https://www.oschadbank.ua  в кабінеті пільговиків, або в Контакт-центрі Ощадбанку за телефоном 0 800 21 08 00 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України).
Якщо Ви отримували виплату пільг у  безготівковій формі - всі зекономлені кошти ви можете отримати лише після завершення опалювального періоду (з червня місяця). СМС про суму зекономлених коштів вам надішле Ощадбанк. За підсумками опалювального сезону суми невикористаних коштів перераховуються з рахунка для виплати пільг на рахунки пільговиків в АТ “Ощадбанк”. У разі відсутності відкритого рахунка в АТ “Ощадбанк” рахунок відкривається за заявою пільговика до АТ “Ощадбанк”. Відкриття рахунка здійснюється в порядку, визначеному АТ “Ощадбанк”.
Отже, якщо у Вас є залишки невикористаних коштів ,які обліковуються в АТ “Ощадбанк”  та  Ви маєте відкритий рахунок в Ощадбанку, то ці кошти автоматично будуть зараховані на нього. Якщо ви не маєте рахунку - то Ви повинні звернутися  в АТ «Ощадбанк» та його відкрити з червня по грудень поточного року, і на нього будуть зараховані ці кошти.
Залишки коштів, що обліковуються на рахунку для виплати пільг за обліковими записами пільговиків станом на 1 червня, за якими не було звернень пільговиків щодо їх виплати, 20 грудня припиняють обліковуватись АТ “Ощадбанк” за такими обліковими записами пільговиків та протягом двох робочих днів повертаються на рахунок Мінсоцполітики, відкритий в Казначействі
Зазначимо,  за заявою пільговика, поданою до управління  соціального захисту населення до 15 жовтня (15 травня), у якій зазначаються виплатні реквізити, виплата пільги здійснюється у грошовій готівковій формі з початку опалювального (неопалювального) сезону. У разі подання заяви після 15 жовтня (15 травня) протягом опалювального (неопалювального) сезону пільга надається у грошовій готівковій формі шляхом перерахування коштів на рахунок пільговика в уповноваженому банку з місяця, що настає за місяцем подання заяви.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь