Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

НОВОСТРІЛИЩАНСЬКОЇ ОТГ ОТРИМАЛА ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Дата: 26.06.2020 13:22
Кількість переглядів: 978

25 червня Новострілищанська ОТГ поштою  отримала комплекти захисних засобів, в рамках проєкту "Підтримка об'єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19": багаторазові захисні маски для обличчя - 335 шт. та рукавички одноразові нітрилові - 800 шт.

Фото без опису

З метою запобігання поширенню пандемії коронавірусу на території ОТГ, отриманими наборами засобів індивідуального захисту було забезпечено працівників апарату Новострілищанської селищної ради (ОТГ) та її структурних підрозділів, а також учнів Новострілищанського ліцею імені Миколи Лебедя, які взяли участь у зовнішньому незалежному оцінюванні. 

Фото без опису

 Фото без описуПроєкт для підтримки ОТГ у боротьбі з COVID-19 реалізовує Програма «U-LEAD з Європою» за підтримки European Union in Ukraine та його державами-членами DESEDKLEE у співпраці з Caritas Ukraine. 

Нагадаємо, що за останній місяць це вже друга важлива підтримка Новострілищанської ОТГ у  рамках вищезазначеного проєкту. Першу партію наборів засобів індивідуального захисту та дезінфекції Новострілищанська селищна рада (ОТГ), з метою запобігання поширенню на території об’єднаної територіальної громади  гострої респіраторної хвороби COVID-19 та захисту населення в умовах надзвичайної ситуації, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, передала  КНП «НАЗПСМ» та розповсюдила їх серед медичного персоналу.

Дякуємо партнерам за підтримку. Висловлюємо Вам свою повагу за соціальну відповідальність, небайдужість та бажання допомагати іншим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь