Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

ЗВІТ ПРО РОБОТУ ДІЛЬНИЧНОГО ОФІЦЕРА ПОЛІЦІЇ СЕКТОРУ ПРЕВЕНЦІЇ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ЖИДАЧІВСЬКОГО ВП СТРИЙСЬКОГО ВП ГУНП У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛ.

Дата: 14.12.2020 13:54
Кількість переглядів: 2427

Фото без опису

ЗВІТ

про роботу дільничного офіцера поліції сектору превенції патрульної поліції Жидачівського відділення поліції Стрийського відділу поліції ГУНП у Львівській області лейтенанта поліції  Гірняка Богдана Петровича

 

Загалом на території Новострільщанської селищної ради протягом звітного періоду , а саме вересень – грудень, зареєстровано 4 кримінальних правопорушень, з них розкрито – 1.

Протягом цього ж часу на території Новострільщанської селищної ради ним задокументовано 66 адміністративних правопорушень, з яких: за вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП) 6 адміністративних протоколів, за розпиття алкогольних напоїв та появу у нетверезому стані в громадському місці (ст. 178 КУпАП) 13 постанов про адміністративні правопорушення, за  вчинення дрібної крадіжки (ст. 51 КУпАП) 1 протокол, за куріння  тютюнових виробів у заборонених місцях  (ст. 175-1 КУпАП) 5 протоколів та інші.

За порушення карантинних заходів офіцером поліції СППП Гірняком Б.П. було задокументовано 10 адміністративних правопорушень, передбачених ст. 44-3 КУпАП.

Протягом звітного періоду неодноразово залучався для проведення спільних рейдів із Держпродспоживслужбою щодо виявлення порушень карантинних заходів, із державною службою України з надзвичайних ситуацій з метою проведення профілактичної роботи серед населення щодо дотримання правил протипожежної безпеки, з працівниками Новострільщанської селищної ради щодо перевірки житлово-комунальних умов в неблагополучних та малозабезпечених сім’ях.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь