Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

ПЛАСТУНИ ПЕРЕДАЛИ у НОВІ СТРІЛИЩА ВИФЛИЄМСЬКИЙ ВОГОНЬ МИРУ

Дата: 28.12.2020 23:14
Кількість переглядів: 2726

Представники Жидачівської станиці Національної скаутської організації «Пласт» передали Вифлеємський вогонь миру Новострілищанській громаді. До заходу долучився міський голова Роман Гринус.

Фото без опису

"Сьогодні ми перейняли Вифлеємський вогонь у наших пластунів і ділитемимось ним із нашою громадою. Від сьогодні і до Різдва ми будемо передавати цей вогонь в кожну школу, церкву, амбулаторію та організацію, яка є на нашій території. Ми хочемо нагадати про те, наскільки важливо робити добро, наскільки це просто і приємно, а свічка із Вифлеємським вогнем це дуже гарно символізує», — зазначила староста Олена Став'яж.

Фото без описуМіський голова Бібрської ОТГ Роман Гринус перейняв благодатний вогонь миру від пластунів та подякував їм: "Ви є предвісники Різдва. Дякую вам за цю традицію, за її збереження, що кожного року, не зважаючи на обставини дбаєте про те, щоб Вифлеємський вогонь миру нагадав про любов і добро в кожній домівці. Бажаю вам добра та здоров`я».

Фото без описуУже багато років поспіль пластуни беруть участь у традиційній церемонії передачі Вифлеємського вогню миру. Цей рік, звісно, не став винятком, попри перешкоди, які створила пандемія.

Усі бажаючі мешканці, для своїх домівок, можуть перейняти Вифлеємський вогонь миру завітавши до адмінбудівлі селищної ради. Обов'язково візьміть із собою свічечку або лампатку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь