Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 27.11.2017 17:23
Кількість переглядів: 680

      Новострілищанська селищна рада (ОТГ) Жидачівського району Львівської області (81714, смт. Нові Стрілища, вул. Шевченка, 12) оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунального клубного закладу «Палац культури Новострілищанської об’єднаної територіальної громади» (адреса закладу: 81714, Львівська обл., смт. Нові Стрілища, вул. І. Франка, буд. 24).

         Керівником закладу культури може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

       Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, з 9.00 год. 01 грудня до 17.00 год. 30 грудня 2017 року, повинні подати, за адресою: 81714, Львівська обл., смт. Нові Стрілища, вул. Шевченка, буд. 12, такі документи: 

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- особовий листок з обліку кадрів з 2 фотокартками 3х4 см. та автобіографію, що містить прізвище, ім'я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборчих посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв'язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту, копію трудової книжки;

- два рекомендаційних листа довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми;

- програму розвитку закладу в короткостроковій ( строком на 1 (один) рік) та довгостроковій (строком на 5 (п’ять) років) перспективах, у якій повинні бути чітко відображені заходи, які вживатимуться претендентом на вирішення проблем, а також заходи, що будуть вживатися з метою забезпечення фінансово-господарської стійкості закладу та підвищення ефективності його діяльності.

         Керівник закладу культури призначається на посаду шляхом укладення з ним контракту на п’ять років за результатами конкурсу. Умови оплати праці згідно штатного розпису.

       Конкурс відбудеться 15 січня 2017 року у приміщенні селищної ради. Довідки з питань проведення конкурсу можна отримати за тел.: (032) 39-69-330.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь