Новострілищанська об'єднана територіальна громада

припинила діяльність, увійшла до складу Бібрської громади

Центр надання адміністративних послуг у Новострілищанській ОТГ гостинно відкрив двері для відвідувачів!

Дата: 25.10.2017 17:25
Кількість переглядів: 2149

Новострілищанська селищна об'єднана територіальна громада відкрила Центр надання адміністративних послуг! Відкриття Центру надання адміністративних послуг дасть можливість спростити процедуру надання послуг населенню та підвищити їх якість. Таку думку висловила селищний голова Галина Козяр, під час відкриття ЦНАП, яке відбулось 25 жовтня. Голова Новострілищанської селищної ради, подякувала програмі "U-LEAD з Європою" за вагомий внесок у відкриття ЦНАП у Новострілищанській об'єднаній територіальній громаді, також селищний голова наголосила на тому, що створення ЦНАПу, перш за все, спрямоване для людей, для того, аби жителі громади могли отримати вчасно якісні адміністративні послуги. "Ми завжди відкриті до співпраці та сподіваємося, що жителі громади зрозуміють: ЦНАП створений для їх комфорту" - зазначила Галина Козяр. 
Допомогу в інституційному створенні ЦНАП, а також в оснащенні центру меблями та сучасною технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням громаді надала Програма «U-LEAD з Європою». 
На урочистій церемонії відкриття Центру надання адміністративних послуг були присутні гості - партнери, завдяки співпраці з якими послуги в нашій громаді стали доступнішими: Представники Програми "U-LEAD з Європою" п. Марія Горностай, керівник команди в Україні проекту по покращенню якості місцевих послуг програми "U-LEAD з Європою", п. Ольга Калініченко менеджер пілотних проектів програми "U-LEAD з Європою", п. Олена Молодцова експерт з питань комунікацій програми "U-LEAD з Європою", п. Олег Білоус регіональний спеціаліст програми "U-LEAD з Європою"; Представник обласної державної адміністрації п. Оксана Адамик заступник начальника адміністративного управління ЛОДА, Андрій Бринь директор Центру розвитку місцевого самоврядування у Львівській області, представник Миколаївського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Львівської області (Жидачівський район), посадовці, депутати та інші запрошені. 
Після урочистого моменту церемонії відкриття - розвізання стрічки для відкриття Центру надання адміністративних послуг священник церки Успіння Пресвятої Богородиці смт. Нові Стрілища отець Василь Прищ освятив адмінприміщення ЦНАПУ та побажав працівникам успіхів у роботі та Божого благословення. 
Оскільки головною метою програми "U-LEAD з Європою" є надання якісних послуг громаді, всі працівники виконавчого комітету селищної ради були нагородженні дипломами про підтвердження проходження навчання по підвищенні кваліфікації в сфері надання адміністративних послуг. 
Напередодні відкриття ЦНАП були проведені заходи з інформування жителів громади про особливості роботи ЦНАП, його переваги, права та обов’язки працівників ЦНАП та споживачів послуг. У ЗНЗ Новострілищанської селищної ради відбувся конкурс дитячих малюнків "Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) моїми очима" у якому численно взяли участь школярі та під час урочистого відкриття ЦНАП були нагородженні дипломами та подарунками. 
Після церемонії урочисто відкриття поважних гостей та всіх присутніх було запрошено на святковий концерт з нагоди відкриття Центру надання адміністративних послуг у актовий зал Новострілищанської ЗОШ І-ІІІ ст., який організували школярі під керівництвом художнього керівника НД смт. Нові Стрілища п. Роксолани Лях, за що були нагороджені гучними оваціями та солодощами.
Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) у Новострілищанській ОТГ створений за європейськими стандартами та доступний для мешканців громади, в тому числі для людей з обмеженими фізичними можливостями. У приміщенні також обладнаний дитячий куточок. 
В ЦНАП можна отримати весь комплекс послуг, починаючи з реєстрації місця проживання, звернення до селищної ради, запис на прийом до посадовців, адміністративні послуги органів державної влади. Більш детально ознайомитись з переліком послуг можна на сайті Новострілищанської ОТГ у розділі ЦНАП за посиланням: https://nstril-gromada.gov.ua/administrativni-poslugi-10-25…/

style="width: 3232px; height: 2424px;" />Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь